Akciós sírkő árak

2024-es tavaszi és nyári ajánlatok

Tavaszi-nyári sírkő akció

Az idei évben is hagyományosan Akcióval várjuk a megrendelőinket, a készleten lévő termékeink erejéig. Az ez évi tavaszi-nyári sírkő készítéshez akciónk jól kihasználható

faragott gránit sírkőAz ez évi sírkő akciónk sok minőségi alapanyagot és modelleket tartalmaz, egészen kitűnő árakon.

A legújabb modellekből és a minta darabokból, amelyek megtalálhatóak a telephelyünkön, - a készlet erejéig - minden kedves érdeklődő a kedvére válogathat.

Így már több éve igyekszünk egy megfelelő, de kiemelt minőséget tartalmazó, árszinten belül tartani a sírkőkészítés díjait minden újabb szezon kezdésével.

Rendelje meg most, s az aznapi árszinten tudjuk vállalni az új sírkövek készítését, alapanyag beszerzését. Minden évben az aktuális ajánlatunk azoknak szól, akik időben megtervezik az emlékállítást. Számukra ez kitűnő lehetőségeket rejt magában.

Csak előlegezze le - akár már 15-20%-al - még most, a kiválasztott fejköveket és azokat az anyagmintákat, amiből szeretné megvalósítani a sírkő készítettést!

Kérjük, hogy vegyék fel velünk mielőbb a kapcsolatot, hogy az emlékállítási tervek és elképzelések átbeszélése után, minél előbb el tudjuk indítani, a kedvező aktuális árakon az alapanyag beszerzést!

Sírkő állításban gondolkodik a  következő időszakra?

sírkő alkcióSpóroljon rajta jelentősen még most!

Aktuális ajánlatainkról, az alapanyagok beszerzéséről érdeklődjön a lenti telefonszámon!

E-mail: granitsirkodebrecen@gmail.com;

Telefon: +36 30 96 74 941