Akciós sírkő árak

2020-as téli, 2021-es tavaszi akció

Tavaszi-nyári sírkő akció

Az idei év végét és a jövő év tavaszát is hagyományosan Akcióval zárjuk és kezdjük, a készleten lévő termékeink erejéig, következő évi tavaszi-nyári sírkő készítéshez akciónk jól kihasználható

Az ez év végi, a következő évi tavaszi sírkő akciónk sok minőségi alapanyagot és modelleket tartalmaz, egészen kitűnő árakon.

sírkő akció

A legújabb modellekből és a minta darabokból, amelyek megtalálhatóak a telephelyünkön, - a készlet erejéig - minden kedves érdeklődő a kedvére válogathat.

A komplett sírköveket, így még teljesen a 22020-as év, aktuális kedvezményes áraival vásárolhatják meg nálunk.

 

Így már több éve igyekszünk egy megfelelő, de kiemelt minőséget tartalmazó, árszinten belül tartani a sírkőkészítés díjait minden újabb szezon kezdésével. 

Rendelje meg most, s akár a nyárra is tudjuk vállalni a mostani árszinten új sírkövek készítését, alapanyag beszerzését. Az idei téli-tavaszi sírkő akció azoknak szól, akik időben megtervezik az emlékállítást, számukra ez kitűnő lehetőségeket rejt.

Csak előlegezze le - akár már 15-20%-al - még most, a kiválasztott fejköveket és azokat az anyagmintákat, amiből szeretné megvalósítani a sírkő készítettést!

Kérjük, hogy vegyék fel velünk mielőbb a kapcsolatot, hogy az emlékállítási tervek és elképzelések átbeszélése után, minél előbb el tudjuk indítani, a kedvező aktuális árakon az alapanyag beszerzést!

Sírkő állításban gondolkodik a  következő időszakra?

sírkő alkcióSpóroljon rajta jelentősen még most!

Aktuális ajánlatainkról, a kedvezményes áron való alapanyag beszerzésekről érdeklődjön a lenti telefonszámon!

E-mail:granitsirkodebrecen@gmail.com;

Telefon: 06309674941

Dobrán János - kőfaragó mester; Bemutatótermünk: Nyíracsád, Sport utca 30.; Telefon: 06309674941; Email: granitsirkodebrecen@gmail.com