Egyedi síremlék

A sírkövek prémium kategóriája egyedi síremlék

 

A sírkövek mindegyike ma már egyedivé varázsolható. A sírköveknél ez javarészt a vésésen, feliraton és a sírkőhöz kért kiegészítőkön múlik. A sírkövekhez képest a síremlékek komplex emlékállítási megoldásokat jelentenek. Egy síremlék nem tartalmaz szabványos megoldásokat. A sírköveknél, még ha más-más anyagról, más-más színű és típusú gránitkőről beszélünk is, mint alapanyagról, akkor is vannak olyan szabvány megoldások, minták, amelyek más sírköveknél is visszaköszönnek.

 

Sokszor amiatt is van ez így, mert a sírköveket általában már látott minták alapján rendelik meg tőlünk. Sokszor kapunk egy mintát, egy képet, hogy ilyen sírkövet szeretnének valamelyik családtagnak, de ilyen és ilyen változtatásokkal. Ezek a változtatások ugyan egyedivé teszik a sírkövet, de mégis lesznek bennük elkerülhetetlen azonosságok. Ezt csak akkor sikerülne elkerülni, ha minden egyedi és személyre szabott a családi tagnak állított emlékben, vagy a családi sírhelynél.

 

A teljeskörű egyediséget csakis az egyedi faragások biztosítják. Az egyedi faragások, mint a stílusban, mind a motívumokban olyanok lehetnek, amelyekről úgy gondoljuk, hogy méltóképpen megőrzi a családtag emlékét, vagy az egész családot jól szimbolizálja.

 

Az egyedi síremléknél a kapott mintáktól sem azt várják el a megrendelők, hogy ugyanolyan legyen. Sokkal inkább azt mondják, hogy „ehhez hasonlót szeretnénk”, de a gránitkő ez legyen, a faragások, a motívumok, pedig ezt és ezt tükrözzék. Ily módon a minta csak egyfajta ötletforrás és nem másolandó síremlék lesz. Ily módon valóban teljesen egyedi síremléket tudunk létrehozni.

 Egyedi síremlék lehetőegyedi sírkő készítéseségek

 

Az egyediség, a személyre szabott faragások, az igazán egyedi síremlékek jelentik azt a prémium kategóriát a gránitsírköveknél, a gránit síremlékekben, amihez a család minden tagja jobban kötődhet, így téve lehetővé a szeretteink emlékének ápolását. A prémium termékek az egyediségük miatt természetesen más ár kategóriát jelentenek, de itt pontosan a személyre szabás miatt jelentős eltérések lehetnek.

 

Emiatt rendkívül fontos, hogy személyesen kérjen ajánlatot és személyesen egyeztessük a részleteket. Tudva mik azok az elvárások, amit az egyedi síremlékben szeretnének megvalósítani, tudunk vázlatokat készíteni, vagy mintákat mutatni. Az anyagkiválasztással, a megbeszélt faragások mennyiségével és minőségével, mindig mobilan tudjuk az elképzelt költségkerethez igazítani a megoldásokat.

 

Az egyedi síremlék, így minden tekintetben lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb megoldást dolgozzuk ki. Keressen, ezért minket telefonon, vagy emailben a részletek egyeztetéséhez, hogy egyedi síremlékük méltó legyen az elképzeléseikhez.

 

Telefon: 06309674941 vagy Email: granitsirkodebrecen@gmail.com

Nézze  végig a rendelkezésre álló mintákat!

Amennyiben valamelyik megtetszik, akkor......

ide kattintva <-- le tudja tölteni, a kiválasztott fotót

és emailben el tudja küldeni nekünk. a pontos tájékoztatáshoz.

/Amennyiben gondot okozna a fotó letöltése, itt talál hozzá útmutatót./

A teljes kép bal és jobboldalán lévő nyilakkal tud még több mintát megtekinteni.