Gránit konyhapult

A gránit konyhapult, azonnal varázslatossá teszi a konyhánk. A konyha volt mindig is, minden otthon lelke. A konyha táplálja az egész családot. A minden napi betevő falat elkészítése is a konyhában történik. Pontosan ezért, sohasem volt mindegy, hogy hogyan néz ki egy konyha. Finom ételeket, ugyanis csakis esztétikus környezetben lehet elkészíteni. A szakács is impulzusokat kap, inspirációkat a környezettől, amiben dolgozik. Minél esztétikusabb, minél fényesebb a konyhánk tere, a szakácsunk is annál nagyobb kedvvel dolgozik benne.

 

 

 

Gránit munkalap

 

gránit konyhapultA szép konyhánk, azonban az ott zajló étel előkészítési, sütési, főzési folyamatok miatt számos fizikai tényezőnek ki van téve. Amilyen szép, ugyanolyan fontos, hogy strapabíró legyen a konyhánk bútorzata. Sőt kifejezetten előnyös, ha nem túl sérülékenyek a sokszor igénybe vett felületek, mint amilyen a konyhai munkalap is.

 

A forró edények, a hidegről, fagyasztóból kivett, hűtött termékek, a kések, darálók, egyéb konyhai eszközök hatásainak kitéve, bizony éppen a konyha munkalapok viselik a leginkább magukon a konyhában zajló sütés-főzés nyomait.

 

Nem véletlen, hogy régen, ha csak lehetett a leginkább igénybevételnek kitett felületeket kővel borították. A kövek mind a nagy hőingadozásoknak, mind a fémes tárgyak szúró, vágó tevékenységének kitűnően ellenállnak. A konyhai asztalok inkább csak amolyan előkészítő, tároló helyek voltak, ahonnan feldolgozásra az anyagok ezekre a kemény borítású, vágó, szeletelő felületekre kerültek.

 

 

 

Gránit munkalapok

 

gránit munkalapMa már a konyhánkban a munkalapok, jókora felületek töltenek ki. Így a teljes konyhaszekrényt körbefutó konyhapultok megfelelő mennyiségű helyett biztosítanak a konyhai előkészületeknek.

 

Azonban ugyanolyan fontos, hogy ezek a felülete esztétikusak is legyenek, ne csak tartósak. A gránit konyhapultok, a gránit munkalapokkal borított felületek, a változatos színviláguknak és minőségüknek köszönhetően, különösen varázslatossá, esztétikussá tudnak tenni egy konyhát.

 

Egy-egy ilyen munkalap ráadásul nemzedékek hosszú sorát fogja kiszolgálni, mert ezeket szinte lehetetlen megrongálni. Így a konyhában alkalmazott gránitkonyhapult nemcsak szép lesz, de valóban több nemzedéknek készül.

 

A gránit konyhapultokért, egyéb gránit díszítési megoldásokért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

 

Telefon: +36 30 96 74 941

 

Email: granitsirkodebrecen@gmail.com