Gránit sírkő

A gránitból készült sírkő, a megoldás a sírkő készítésben. A kő örök csillogása.

Méltó emléket, mulandó anyagból nem állíthatsz! Gránitkőből bármit készítünk, az maradandó lesz, különösen igaz ez a gránit sírkőre!

Mit érdemes tudni, a gránitból készült sírkövekről?

Emlékezzen méltón szeretteire, a kőfaragó mester egyedi gránit megoldásaira, mindig számíthatnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

A kő is igényli a törődést

 
Minden igényli a folyamatos ápolást, az időnkénti karbantartást. János, olyan gondossággal újítja meg a sírköveket, olyan praktikus ötleteket javasol, ami könnyebbé tesz a sírkövekről való gondoskodást. Nem beszélve arról, hogy nagyon jó tulajdonságai vannak a gránitnak, a gránitsírkőnek, így nagyon könnyű gondozni.

Örök emlék, a gránit sírkő

Méltó emléket szerettünk volna állítani édesapámnak, mindig nagyon igényes ember volt, s örülök neki, hogy olyan egyedi sírkövet faragtak neki, ami híven megőrzi az emlékét. Ez a gránit sírkő a sírkő kínálatból a legjobb megoldás.

Csak javasolni tudom a gránit sírkövet!

Sírkövet szeretne Debrecenben, vagy Nyíregyházán, minden ismerősömnek javaslom, hogy csakis Jánosékkal készíttesse el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gránitból bármit 

 

Jöttek hozzánk vendégek Debrecenből, Nyíregyházáról, szerte Hajdú és Szabolcs megyéből, s mindenki azt mondja: Ez a konyha, annyira csillogó! Tévesek azok az elképzelések, hogy ez csak sírkőnek alkalmas, bármilyen belsőépítészeti megoldásra kiváló a gránitkő.

A konyhánk felújításánál, szembesültünk vele, hogy ennyi mindenre lehet használni a gránit követ.

Előtte azt gondoltuk csak a gránit sírkő létezik! 

Kérjen tőlünk a gránitból készülő munkákhoz ajánlatot!

 

Gránittal, gránit sírkővel kapcsolatban, de normál sírkő restaurálási munkákkal is keressen meg bennünket, töltse ki hozzá az Ajánlatkérő Űrlapunk.

sírkő alkcióTevékenységi területünk gránit sírkőnél Debrecen, Nyíregyháza, Hajdú-Bihar megye Nyírbéltektől - Debrecenig, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyíregyházáig, valamint Nyírbátortól a román határig.

Nyírbéltek 60 km-es körzete, de megbeszélés szerint bármilyen területről érkező igényeket kiszolgálunk. Sírkővel, gránitkővel, kapcsolatos megoldásokkal állunk vevőink rendelkezésére, ezeken a területeken.

A gránit sírkövek valódi kőfaragó mester segítségével, olyan sírkövek lesznek, amelyek értéküket, szilárdságukat, szépségüket nagyon hosszú időre megőrzik.