Gránit burkolólapok

A gránit burkolólapok révén, a gránit csillogása semmihez sem hasonlítható fényt kölcsönöz minden belső térnek. S szikrázóvá, elegánssá varázsol minden külső teret is. A gránit emiatt nemcsak a megemlékezés méltó kőanyaga, hanem a belsőépítészetben is kiválóan alkalmazható.

 

Ezért, ha szeretné otthonát vagy irodáját igazán elegánssá, minden látogató számára emlékezetessé tenni, akkor a gránit burkolólapok, a gránit díszítések kitűnően alkalmasak elképzelései megvalósítására.

 

 

gránit burkolatokGránit padlóburkolat

 

Az emlékeink, olyanok, mint valami dallam, amelyek újra és újra visszatérnek hozzánk. A szeretteink léptei, amelyek a gránit burkolaton valóságos zenévé lesznek, újra és újra visszhangoznak bennünk. A látvány, ahogy egy ilyen csillogó padlón érkezik felénk valaki és a léptek zaja, örökre megőrzi őt az emlékezetünkben.

 

Nem beszélve arról, hogy milyen jóleső érzés a hozzánk látogatónak, ha úgy érkezhet meg hozzánk, mint valami király, a gyönyörű gránit burkolaton végig lépdelve.

 

A gránit padló, semmihez sem hasonlítható különlegességet, csak azok tudják igazán értékelni, akiknek már van ilyenjük és tudják mennyivel más lesz a közvetlen környezetük egy ilyen belsőépítészeti megoldással.

  

 

 

Gránit lépcső

 

gránit lépcsőA mesék szereplői, az első bálozó lányok, s mind azok, akik valamilyen drámai belépőt idéznek fel magukban, mind látják, ahogy ez a mesés alak, különleges ember végig lépdel a gránit lépcsőkön.

 

A belső terek, a gránit fürdőszoba falak, vagy az egyéb helyeken alkalmazott gránit falburkolatok szinte mind-mind, csak akkor érik a tökéletes hatást, ha ehhez a beltéri lépcsőink is gránitból készülnek. Minden lépés, minden lépcsőfok más érzést, más otthonosságot kölcsönöz annak, aki nap, mint nap ilyen gránit lépcsőn járhat.

  

 

Gránit díszítő elemek, az udvaron

 

gránit napóraUgyanazt az elegáns hatást kelti, ha már az udvarunkon, az utca és névtáblánk is gránitból készül. A kinti, a bejáratnál, vagy a kert egyéb pontjain alkalmazott gránit díszítő elemek bármilyen időben hangulatossá teszik az otthonunk. Hangulatossá teszik az irodánk, munkahelyünk, ahová mindig jól eső érzés lesz megérkezni.

 

 

Az udvari gránit díszítő elemek ugyanis sokkal inkább jelzik, hogy itt otthon vagyunk a világban. Ez a mi helyünk, ide tartozunk. S ráadásul ezek a gránit díszítőelemek még nemzedékeken keresztül fogják a családtagokat, az utódainkat emlékeztetni erre az otthonosságra.

 

 

A gránit burkolási, belsőépítészeti, díszítési megoldásokért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken: 

 

Telefon: +36 30 96 74 941

 

  Email: granitsirkodebrecen@gmail.com

 

Gránit burkolólapok mindenféle kivitelben Kőfaragó Mestertől!