Kategória: Akciós sírkő árak

Akciós sírkő árak

 

Hogyan érhetőek el akciós sírkő árak? A sírkő alapanyagok meglévő készlete, a megfelelő technológiai eszközök és a készítő tudása az, ami meghatározza a sírkő árát. Ezek valamelyikének módosításával, azok egyik elemére adott kedvezményekkel érhető el, hogy az áraink valóban akciósak legyenek.

 

Sírkő alapanyag árak

A sírkő alapanyagok két módon tudnak olcsóbbak lenni. Megfelelő nyersanyagbeszerzési források és megrendelési volumen nagysága alapján. Előfinanszírozási akciónk, ezért tud, akár 25%-os kedvezményeket is nyújtani. Azért mert a kitűnő minőségő kő lelőhelyekről rendelünk és előre összegyűjtve az igényeket. jelentős volumenben. 

A széleskörű kőfaragói tevékenységeink révén jóval több alapanyagra van ugyanis szükségünk, mint a sírkő készítőknek. Sírkő készítőknek, akik nem kőfaragók, hanem gyakorlatilag félkész termékekből dolgoznak és nem valódi kő nyersanyagból. Ez az alapanyagok minőségében és áraiban óriási előnyt jelent az igazi kőfaragók számára és azok vevőinek.

 

Kővágási eszközök

Cégünk hosszú évek óta önerőből és a pályázati lehetőségek maximális kihasználásával, fejleszti eszközparkját. Így a kőfaragáshoz, vágáshoz, feliratok készítéséhez kapcsolódóan minden gép és berendezés a rendelkezésünkre áll. Olyan egyedülálló gép és eszközparkkal rendelkezünk, amely lehetővé teszi, hogy más sírkő készítéssel foglalkozó kollégának, számos munkafolyamatot mi készítsünk el.

 

Szakmai tudás

Dobrán János, Erdélyben még olyan kőfaragó mesterektől sajátította el a tudást, akik a valódi kőfaragó tradíció letéteményesei. Ezeknek a mestereknek a nagy része sajnos mára kihalt.

A régi kőfaragók a szakma minden fortélyát évszázadokon keresztül adták át egymásnak. Az így felhalmozódott tudás és tapasztalat, – amiknek az eredete még a nagy középkori templom építési időkből ered – különleges és egyedi, személyre szabott kőfaragási megoldásokat tesz lehetővé. Olyan tudás ez, amilyet az előre gyártott kőelemek korában már sehol sem lehet megszerezni.

S mivel minden szerettünk, akinek emléket állítunk önálló, egyedi személyiség, igazán méltó módon csakis ilyen minőségi alapanyagokkal és faragásokkal tiszteleghetünk nekik.

 

Akciós sírkő árak

2024-es tavaszi és nyári ajánlatok

Az idei évben is hagyományosan Akcióval várjuk a megrendelőinket, a készleten lévő termékeink erejéig. Az ez évi tavaszi-nyári sírkő készítéshez akciónk jól kihasználható.  Az ez évi sírkő akciónk sok minőségi alapanyagot és modelleket tartalmaz, egészen kitűnő árakon. A legújabb modellekből és a minta darabokból, amelyek megtalálhatóak a telephelyünkön, – a készlet erejéig – minden kedves[…]

Tudd meg a részleteket….