Gránit ablakpárkány

 

gránit ablakpárkányAz ablakaink a házunk szemei. A gránit ablakpárkány, az a szemfestés, ami kiemeli azt. Hiszen, ha arra gondolunk egy szép nőnél, férfinál, hogy mennyire megragad minket a pillantása, akkor a szemének minden részletében van valami különleges.

 

Nem csak a szembogár, hanem a szemhéj és a szempillák is valami különös fényben csillognak. A lágy, gömbölyű szemhéjak és a hosszú szempillák, a szemmel együtt alkotják azt a tökéletes látványt, amitől valakinek a szemét, a pillantását szépnek érezzük.

 

Ez nincs másként a házunk ablakaival sem. Nem csak maga az ablak, hanem a függöny, a spaletta, a reluxa vagy redőny, épp úgy a részét képezi, mint az ablakpárkány az összbenyomásnak.

 

 

 

Gránit ablakpárkány, a különleges megoldás

 

Az ablakainknak, s ezzel az egész háznak egyedi csillogást kölcsönöz a gránit. A gránit ablakpárkányok, ráadásul nagyon elegáns dizájn elemei is lesznek a házunknak.

 

elegáns ablakpárkány gránitbólA különböző színű és minőségű gránitok lehetővé teszik, hogy a teljes homlokzattal harmonizáló gránit ablakpárkányunk legyen. Ugyanilyen módon a gazdag színvilágnak köszönhetően, lehetőségünk van, bizonyos helységek, ablakok kiemelésére, más gránit dekor elemekkel való megkülönböztetésére.

 

 

Így csak a képzelet és fantázia szab határt annak, hogy egységesen elegáns, vagy színesen változatosak legyenek a gránit ablakpárkányaink és ezzel az otthonunk.

 

A gránit ablakpárkányokért, egyéb gránit díszítési megoldásokért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

 

Telefon: +36 30 96 74 941

Email: granitsirkodebrecen@gmail.com