X

Gránit konyhapult

A gránit konyhapult, azonnal varázslatossá teszi a konyhánk. A konyha volt mindig is, minden otthon lelke. A konyha táplálja az egész családot. A minden napi betevő falat elkészítése is a konyhában történik. Pontosan ezért, sohasem volt mindegy, hogy hogyan néz ki egy konyha. Finom ételeket, ugyanis csakis esztétikus környezetben lehet elkészíteni. A szakács is impulzusokat kap, inspirációkat a környezettől, amiben dolgozik. Minél esztétikusabb, minél fényesebb a konyhánk tere, a szakácsunk is annál nagyobb kedvvel dolgozik benne.

 

 

Gránit munkalap

 

A szép konyhánk, azonban az ott zajló étel előkészítési, sütési, főzési folyamatok miatt számos fizikai tényezőnek ki van téve. Amilyen szép, ugyanolyan fontos, hogy strapabíró legyen a konyhánk bútorzata. Sőt kifejezetten előnyös, ha nem túl sérülékenyek a sokszor igénybe vett felületek, mint amilyen a konyhai munkalap is.

 

A forró edények, a hidegről, fagyasztóból kivett, hűtött termékek, a kések, darálók, egyéb konyhai eszközök hatásainak kitéve, bizony éppen a konyha munkalapok viselik a leginkább magukon a konyhában zajló sütés-főzés nyomait.

 

Nem véletlen, hogy régen, ha csak lehetett a leginkább igénybevételnek kitett felületeket kővel borították. A kövek mind a nagy hőingadozásoknak, mind a fémes tárgyak szúró, vágó tevékenységének kitűnően ellenállnak. A konyhai asztalok inkább csak amolyan előkészítő, tároló helyek voltak, ahonnan feldolgozásra az anyagok ezekre a kemény borítású, vágó, szeletelő felületekre kerültek.

 

 

Gránit munkalapok

 

Ma már a konyhánkban a munkalapok, jókora felületek töltenek ki. Így a teljes konyhaszekrényt körbefutó konyhapultok megfelelő mennyiségű helyett biztosítanak a konyhai előkészületeknek.

 

Azonban ugyanolyan fontos, hogy ezek a felülete esztétikusak is legyenek, ne csak tartósak. A gránit konyhapultok, a gránit munkalapokkal borított felületek, a változatos színviláguknak és minőségüknek köszönhetően, különösen varázslatossá, esztétikussá tudnak tenni egy konyhát.

 

Egy-egy ilyen munkalap ráadásul nemzedékek hosszú sorát fogja kiszolgálni, mert ezeket szinte lehetetlen megrongálni. Így a konyhában alkalmazott gránitkonyhapult nemcsak szép lesz, de valóban több nemzedéknek készül.

 

A gránit konyhapultokért, egyéb gránit díszítési megoldásokért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

 

Telefon: +36 30 96 74 941

 

Email: granitsirkodebrecen@gmail.com