X

Gránit sírkő

A gránitból készült sírkő, a megoldás a sírkő készítésben. A kő örök csillogása.

Méltó emléket, mulandó anyagból nem állíthatsz! Gránitkőből bármit készítünk, az maradandó lesz, különösen igaz ez a gránit sírkőre!

Mit érdemes tudni, a gránitból készült sírkövekről?

 

Emlékezzen méltón szeretteire, a kőfaragó mester egyedi gránit megoldásaira, mindig számíthatnak!

 

A kő is igényli a törődést

Minden igényli a folyamatos ápolást, az időnkénti karbantartást. János, olyan gondossággal újítja meg a sírköveket, olyan praktikus ötleteket javasol, ami könnyebbé tesz a sírkövekről való gondoskodást. Nem beszélve arról, hogy nagyon jó tulajdonságai vannak a gránitnak, a gránitsírkőnek, így nagyon könnyű gondozni.

Örök emlék, a gránit sírkő

Méltó emléket szerettünk volna állítani édesapámnak, mindig nagyon igényes ember volt, s örülök neki, hogy olyan egyedi sírkövet faragtak neki, ami híven megőrzi az emlékét. Ez a gránit sírkő a sírkő kínálatból a legjobb megoldás.

Csak javasolni tudom a gránit sírkövet!

Sírkövet szeretne Debrecenben, vagy Nyíregyházán, minden ismerősömnek javaslom, hogy csakis Jánosékkal készíttesse el.

Gránitból bármit

Jöttek hozzánk vendégek Debrecenből, Nyíregyházáról, szerte Hajdú és Szabolcs megyéből, s mindenki azt mondja: Ez a konyha, annyira csillogó! Tévesek azok az elképzelések, hogy ez csak sírkőnek alkalmas, bármilyen belsőépítészeti megoldásra kiváló a gránitkő.

A konyhánk felújításánál, szembesültünk vele, hogy ennyi mindenre lehet használni a gránit követ.

Előtte azt gondoltuk csak a gránit sírkő létezik! 

Kérjen tőlünk a gránitból készülő munkákhoz ajánlatot!

Gránittal, gránit sírkővel kapcsolatban, de normál sírkő restaurálási munkákkal is keressen meg bennünket, töltse ki hozzá az Ajánlatkérő Űrlapunk.

Tevékenységi területünk gránit sírkőnél Debrecen, Nyíregyháza, Hajdú-Bihar megye Nyírbéltektől – Debrecenig, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyíregyházáig, valamint Nyírbátortól a román határig.

Nyírbéltek 60 km-es körzete, de megbeszélés szerint bármilyen területről érkező igényeket kiszolgálunk. Sírkővel, gránitkővel, kapcsolatos megoldásokkal állunk vevőink rendelkezésére, ezeken a területeken.

A gránit sírkövek valódi kőfaragó mester segítségével, olyan sírkövek lesznek, amelyek értéküket, szilárdságukat, szépségüket nagyon hosszú időre megőrzik.